Yleiskuvaus ja ohjeet

Opetusteknologia ja uudistuva opettajuus -kokonaisuus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi digitalisoituvan oppimisen parissa. Kokonaisuus sisältää viisi moduulia. Moduulien tarkemmat kuvaukset ja aikataulut ovat Moduulit-otsikon alla.

Koulutukset ovat Floworksin järjestämiä ja ne on tarkoitettu ensisijaisesti TAMKin henkilöstölle ja ammatillisen opettajakorkeakoulun opiskelijoille (TAOK). Valmiin tarjonnan lisäksi järjestämme räätälöityjä koulutuksia erilaisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sopiva koulutuspaketti!

Henkilöstön tulee merkitä suorittamansa koulutus Helka HR-järjestelmään ja TAOKin opiskelijan tulee hakea suorituksen ahotointia Hyvähot-järjestelmän kautta. Ainoastaan kokonaan suoritetusta koulutuksesta annetaan osallistumistodistus. Lisäksi voit saavuttaa digitaalisia osaamismerkkejä (badge).

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu moduulikohtaisesti kirjautumalla Tabula-kurssille tai ottamatta yhteyttä koulutuksen vastuuhenkilöön.

Cuppi-blogi

Cuppi on opetusteknologia ja uudistuva opettajuus -kokonaisuuden oma blogiympäristö. Joskus suorituksen edellytyksenä on koulutuksen teemaan liittyvä vapaamuotoinen kirjoitelma (postaus) Cuppi-blogissa. Myös vapaaehtoiset bloggaajat otamme ilomielin mukaan kirjoittajiksi.

Ilmoittaudu kirjoittajaksi seuraavasti:
Mene osoitteeseen http://cuppi.tamk.fi ja etsi sivun oikeasta alareunasta "Log In/Kirjaudu sisään" -teksti. Kirjaudu sisään TAMKin käyttäjätunnuksella ja salasanalla (ns. intra-kirjautuminen).

Ilmoita yhteyshenkilölle, että olet liittynyt Cuppi-kerhoon. Annamme sinulle blogin kirjoitusoikeudet, minkä jälkeen voit koska tahansa kirjoittaa postauksesi blogiin. (Saat kirjoitusoikeudet yleensä viikon sisällä ilmoittautumisesta). Ahkerille ja taitaville bloggaajille myönnämme osaamismerkin, jonka voi siirtää esimerkiksi Open Padge Passportiin.

Lisätietoa:
Sanna Sintonen
erikoissuunnittelija, Floworks
sanna.sintonen@tamk.fi
gsm 050 409 8471

Opetusteknologian tuki helpdesk@tamk.fi