(M1) Moodlen mestariopinnot

 

Moodlen mestariopinnot / Moodle masters on tarkoitettu Tampereen ammattikorkeakoulun opettajille ja henkilöstölle Tabula (Moodle) osaamisen kartuttamiseksi. Moodle-mestarilla on kolme osaamistasoa, joista myönnetään osallistumis- ja osaamismerkkejä eli badgeja. Merkkien myöntämisen edellytyksenä on aktiivinen osallistuminen koulutuksiin ja merkin tasosta riippuva osaamisen näyttö. Moodle-koulutusten tavoitteena on ottaa maailman suosituin oppimisympäristö haltuun mahdollisimman hyvin. Voit valita koulutukset omien osaamistavoitteidesi pohjalta vapaasti.

Aikataulu
10.8.-30.9.2018, ilmoittautuminen käynnissä.

Lue lisää

(M2) Opettajan muuttuva työ

 

Opettajan muuttuva työ (The Changing World of Teaching) -moduulin aiheena on uudenlainen opettajuus, jota käsitellään useista eri näkökulmista verkossa (ei lähitapaamisia). Näkökulmien tarkoitus on provosoida ja herättää tunteita; itkettää ja naurattaa. Moduulin oppimistavoitteena on oivaltaa oman työn kannalta keskeisiä muutospaineita ja käyttää muutosta voimavarana muutostarpeiden tunnistamiseen ja työnsä kehittämiseen.

Aikataulu
Ei käynnissä olevia toteutuksia. Toteutetaan myös tilauksesta, ota yhteyttä!

Lue lisää

(M3) Teknologiatyöpajat

 

Teknologiatyöpajat (Technology Workshops) -moduulissa jokainen pääsee toteuttamaan itseään erilaisten teknologioiden parissa. Luvassa on runsaasti kokemuspuheenvuoroja erilaisista opetus- ja oppimistilanteista, joissa digiteknologia on vahvasti läsnä.

Aikataulu:
Ei käynnissä olevia toteutuksia. Toteutetaan myös tilauksesta, ota yhteyttä!

Lue lisää

(M4) Verkko-opetuksen toteuttaminen

 

Verkko-opetuksen toteuttaminen (Online Learning in Practice) -moduulissa suunnitellaan ja toteutetaan verkko-opetusta käytännönläheisesti projektina. Toteutus voi olla Tabulassa (Moodle) tai missä tahansa muussa verkko-oppimisen ympäristössä. Moduuliin osalistuminen edellyttää oman tai tiimin yhteisen verkko-opetuksen kehittämisprojektin olemassaoloa.

Aikataulu
Toteutetaan tilauksesta, ota yhteyttä!

Lue lisää

(M5) Videoteknologiat

 

Videot ja videoviestinten käyttö opetuksen ja oppimisen parissa kasvattaa suosiotaan niiden tarjoamien joustavien oppimisratkaisujen vuoksi. Tämä moduuli tarjoaa nopean ja tehokkaan perehtymisen monenlaisiin videoviestinnän mahdollisuuksiin. Tutustumme moduulissa monipuolisesti erilaisiin videoteknologioihin kuten videoneuvottelut, verkkokokoukset ja ruudunkaappausvideot. Opimme myös kuvaamaan videoita käytettävissä olevilla välineillä mukaan lukien videokamerat ja tabletit.

Aikataulu:
Ei käynnissä olevia toteutuksia. Uusi toteutus syksyllä 2018. Toteutetaan myös tilauksesta, ota yhteyttä!

Lue lisää