Opettajan muuttuva työ (The Changing World of Teaching) -moduulin aiheena on uudenlainen opettajuus, jota käsitellään useista eri näkökulmista verkossa (ei lähitapaamisia). Näkökulmien tarkoitus on provosoida ja herättää tunteita; itkettää ja naurattaa. Moduulin oppimistavoitteena on oivaltaa oman työn kannalta keskeisiä muutospaineita ja käyttää muutosta voimavarana muutostarpeiden tunnistamiseen ja työnsä kehittämiseen.

Aikataulu:

Verkkototeutus 27.11.2017-23.3.2018

Opettajan muuttuva työ -jaksolla osallistut aktiivisesti verkkokeskusteluihin, jaat tietoa ja kokemuksia opettajan työstä sekä perehdyt esimerkiksi Y-sukupolveen, kansainvälisyyteen ja opetusteknologian kehitykseen. Lisäksi tarkkailet pilviä ja digitalisaation tuomia uusia tuulia. Moduuliin sisältyy aiheeseen liittyvä bloggaaminen, twiittaaminen sekä muiden kirjoittajien postausten kommentointi. Moduuli edellyttää säännöllistä, viikoittaista aikaa verkkotyöskentelyyn ja intoa uusien työvälineiden testaamiseen.

Moduuli tarjoaa opettajaopiskelijoille mahdollisuuden myös verkko-ohjauksen harjoitteluun. Ota pikaisesti yhteyttä vastuuhenkilöön, niin sovitaan asiasta tarkemmin.

Ilmoittaudu rekisteröitymällä Tabula-kurssille. Tabula-kurssilta näet tarkemmat sisällöt ja suoritusohjeet

Nimi: M2-2017-3 Opettajan muuttuva työ (3 op)
Linkki kurssille: http://tabula.tamk.fi/course/view.php?id=11359
Kurssiavain: talvinysse

Bussiin mahtuu 50 ensiksi kirjautunutta!

Vastuuhenkilö: Sanna Sintonen (Floworks)